maandag 3 januari 2011

Handoek Sociaal Recht - Mario Coppens

Auteur: Mario Coppens

Uitgever: Deventer: Kluwer

Jaar van uitgave: 2010

ISBN: 9789087640606

Boek in HVA catalogus


Korte beschrijving

Het handboek Sociaal recht van Mario Coppens, is uitgegroeid tot een vaste waarde in de juridische litteratuur en is bijgevolg een aanrader.

Wat maakt het handboek zo bijzonder?
Het boek bundelt twintig jaar ervaring als praktijkjurist. De auteur is HRM Directeur bij de liberale vakbond, voorheen was hij diensthoofd van de juridische dienst. De auteur weet dus perfect waar de problemen zich voordoen bij het toepassen van de sociale wetgeving en hoe daaraan kan worden verholpen.

Het sociaal recht heeft de laatste decennia een enorme vlucht genomen. Niet alleen de wetgever maar ook de arbeidshoven en arbeidsrechtbanken hebben met hun rechtspraak het sociaal recht grondig veranderd.

Wie heeft nog een klare kijk op de rechten en plichten van werkgevers en werknemers? Door talrijke voorbeelden te gebruiken verschaft de auteur, de lezer een bevattelijke inzicht in de sociale wetgeving.

Kortom deze nieuwe editie van het handboek Sociaal Recht is een onmisbaar naslagwerk voor werkgever, werknemer, advocaat, magistraat en uiteraard ook studenten.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten