woensdag 19 januari 2011

Arbeidsrecht :de tekst van Titel 7.10 BW en andere relevante regelgeving met betrekking tot het arbeidsrecht - P.F. van der Heijden, J.M. van Slooten & E. Verhulp

Auteur: P.F. van der Heijden, J.M. van Slooten & E. Verhulp

Uitgever: Deventer: Kluwer

6e druk

Collatie: XXIX, 1120 p 19 cm 

ISBN: 9789013073058

Boek in HVA catalogus


Korte beschrijving

De zesde druk van ‘Tekst & Commentaar Arbeidsrecht’ bevat in de eerste plaats een artikelsgewijs commentaar op Boek 7 Titel 10 BW en op andere voor de rechtspraktijk belangrijke aanverwante wet- en regelgeving en verdragen. Hiervan zijn de belangrijkste: Wet op de CAO, WOR en Wet op de Europese ondernemingsraden, Wet algemeen verbindend en onverbindend verklaren van bepalingen van CAO's, Rome I, Wet aanpassing arbeidsduur, Wet arbeidsvoorwaarden grensoverschrijdende arbeid, de EEX-Verordening en verschillende wetten gelijke behandeling, becommentarieerd volgens de gangbare formule van Tekst & Commentaar: kort maar duidelijk.

Deze uitgave bevat voor het eerst ook de Code Frijns en commentaar op bestuur en toezicht daarop van de n.v. in het BW.

De tekst van ieder wetsartikel wordt op de voet gevolgd door juist zoveel commentaar als nodig is om de betekenis van het artikel in al zijn onderdelen te doorgronden. De bewerkers hebben daarbij in hoofdzaak geput uit de parlementaire stukken, jurisprudentie en literatuur.

Het commentaar is gebaseerd op de stand van de wet per 1 oktober 2010.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten