vrijdag 7 december 2012

Competentiemanagement. Persoonlijk ontwikkelplan / Roel Grit, Roelie Guit en Nico van der Sijde



Titel: Competentiemanagement. Persoonlijk onwikkelplan
Auteurs: Roel Grit, Roelie Guit en Nico van der Sijde
Jaar: 2012

Klik hier voor het boek in de HvA-catalogus


Competentiemanagement is een praktisch en toegankelijk boek over ontwikkeling van je competenties. Het is geschreven voor alle hbo-opleidingen die de competenties van hun studenten willen ontwikkelen en voor alle studenten die meer wil weten over hun eigen sterkten en verbeterpunten. Alle hoofdstukken staan vol met opdrachten en tests, die je helpen om je eigen competenties te onderzoeken en te ontwikkelen. Het boek is erg geschikt voor zelfstudie en geeft je veel ruimte voor eigen invulling.

Competentiemanagement behandelt de volgende onderwerpen:
Wat is competentiemanagement? Wie ben ik (o.a. zelfanalyse en zelfreflectie)? Wat kan ik individueel? Wat kan ik in een team? Wat wil ik worden? En hulpmiddelen.

Alle opdrachten in Competentiemanagement worden toegelicht en van achtergrondinformatie voorzien. Bovendien staan er tips in over de wijze van beoordeling en terugkoppeling. Ook worden suggesties gedaan voor het combineren van bepaalde opdrachten. De auteurs putten bij dit alles uit hun eigen ervaringen, maar ook uit reacties van gebruikers van eerdere drukken van dit boek.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten