vrijdag 15 april 2011

Gids patiënteninformatie ... : voor patiënt, konsument en intermediair / Werkgroep 2000, Adviescentrum voor Patiëntenorganisaties, Landelijk Patiënten/Consumenten Platform

Nummering   Jrg. 1 (1990) - ...
 Organisatie    Stichting Werkgroep 2000, adviescentrum voor patiëntenorganisaties, Utrecht  Landelijk Patiënten/Consumenten Platform  Nederlandse Patiënten/Consumenten Federatie 
 Uitgever    Utrecht : Werkgroep 2000 
 Jaar   1990-...
 Collatie   20, 25 cm
 Annotatie   Ondertitel varieert
   Verschijnt 1× per jaar
   Vanaf jrg. 4 (1993) naam corporatie: Nederlandse Patiënten/Consumenten Federatie (NP/CF)
 ISSN   1876-3030

Boek in de HVA catalogus

Korte beschrijving

In de Gids Patiënteninformatie 2011 staan alle patiëntenorganisaties op rij: van 63 tot 60.000 leden. In deze 510 pagina’s tellende gids staan alle (landelijke) patiënten-, gehandicapten- en consumentenorganisaties vermeld. Daarnaast is een groot aantal landelijke koepel- en beroepsorganisaties in de gids opgenomen die actief zijn in de gezondheidszorg.

Met behulp van de gids kunnen patiënten en consumenten snel en doeltreffend de weg naar de juiste organisatie vinden. Van alle organisaties zijn behalve adresgegevens ook omschrijvingen en overzichten van de activiteiten en publicaties vermeld. Verder biedt de Gids informatie over de organisatie van de gezondheidszorg en de patiëntenbeweging en over de huidige wet- en regelgeving.

Elk jaar wordt de Gids Patiënteninformatie geheel herzien. Ook deze 22e editie van Patienten Federatie NPCF is volledig geactualiseerd en aangepast aan de laatste ontwikkelingen in de gezondheidszorg.


bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten