maandag 7 maart 2011

Arar verklaard

Uitgeverij: Den Haag : Sdu Uitgevers

Verschijnt jaarlijks

ISSN: 1570-3762

Boek in HvA catalogus







Korte beschrijving
ARAR verklaard bevat de integrale tekst van de Ambtenarenwet, het Algemeen RIjksambtenarenreglement en het Bezolderingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren 1984 met een toelichting bij de meeste artikelen, soms beknopt, soms uitgebreid. Daarnaast is een uiteenzetting opgenomen over het Bestuursrecht.

Met de handzame pockets uit de reeks ARAR verklaard heeft u de juiste interpretatie van de ARAR in handen. De kantlijnnoten en het trefwoordenregister maken de uitgaven tot een overzichtelijk en praktisch naslagwerk.

Voor wie is ARAR verklaard bedoeld?
ARAR verklaard is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die te maken heeft met de rechtspositie en arbeidsvoorwaarden van rijksambtenaren, zoals leidinggevenden, personeelsfunctionarissen, rechtspositiemedewerkers, leden van de ondernemingsrecht en bezwarencommissies en, niet te vergeten, rijksambtenaren zelf.

Nieuw in ARAR verklaard 2011Twee nieuwe paragrafen in het Bestuursrecht: 6.8 Bestuurlijke lus en 6.9 Definitieve geschillenbeslechting. Wijzigingen in artikel 2, artikel 49h en artikel 59 van het ARAR Twee artikelen zijn vervallen in het ARAR Artikel 49 nieuw ingevoerd in het ARAR Bij een aantal artikelen van het ARAR is de toelichting gewijzigd In het BBRA '84 is artikel 18b nieuw ingevoerd en artikel 24 is gewijzigd
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten