dinsdag 12 juli 2011

Preventie van georganiseerde misdaad - A.C.M. Spapens

Auteur: A.C.M. Spapens

Reeks: Justitiële verkenningen

Den Haag : Boom Juridische uitgevers
Jaar 2011

Boek in catalogus HvA



Korte beschrijving:

Justitiële verkenningen is een gezamenlijke uitgave van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum van het Ministerie van Justitie (het WODC) en BJu. Het signaleert en beschrijft in een vroeg stadium ontwikkelingen op het zeer brede terrein waarop het Ministerie van Justitie als wetgever respectievelijk beleidsmaker actief is. Justitiële verkenningen vormt dan ook de onmisbare schakel tussen beleidsmakers enerzijds en professionals die in hun dagelijkse praktijk met dat beleid te maken krijgen anderzijds.

De redactieraad van Justitiële verkenningen bestaat uit: drs. A.C. Berghuis, dr. B. van Gestel, dr. R.P.W. Jennissen, mr. dr. M. Malsch, prof. dr. mr. L.M. Moerings, mr. drs. M.B. Schuilenburg, dr. B.M.J. Slot en mr. P.A.M. Verrest.

Door de actualiteit en de diepgravendheid heeft Justitiële verkenningen zich als een uitstekende uitgave bewezen. Het tijdschrift biedt voor diegenen die in hun dagelijkse praktijk te maken hebben met al de beleidsterreinen waarop justitie actief is of kan worden, nuttige en betrouwbare informatie.

Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten